Προφίλ Εταιρείας

1998

Γνώση, πείρα και δημιουργικότητα

Από το 1998 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας προϊόντων ζύμης. Συνδυάζοντας τη γνώση, την πείρα και τη δημιουργικότητα, δίνουμε αξία στις διατροφικές σας συνήθειες παρασκευάζοντας προϊόντα, με πηγή έμπνευσης τη φύση και με σκηνικό τα φρέσκα και αρωματικά μπαχαρικά.

Γεύσεις

Αγνά, χειροποίητα προϊόντα

Οι δημιουργίες μας γίνονται χειροποίητα με αγάπη και μεράκι για το μέγιστο αποτέλεσμα. Καινοτομία αποτελεί το χωριάτικο φύλλο που κλείνει μέσα του πλήθος γεύσεων, σχεδιασμένο έτσι ώστε στο τηγάνι να μην απορροφά λάδι και να γίνεται απολαυστικά τραγανό και νόστιμο. Το φύλλο Σπηλιώτη είναι ειδικό και για πίτες, δημιουργώντας μια καταπληκτική χρυσοκόκκινη τραγανή κρούστα. Τα προϊόντα μας αποτελούν την απόλυτη διευκόλυνση για τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά και για επαγγελματίες.

Ιδέες

Πρωτοπορία σε προϊόντα και υπηρεσίες

Κύριος άξονας υπήρξε πάντοτε η πρωτοπορία σε ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες. Η εταιρεία διαθέτει χώρο κατάλληλο για την υγιεινή των τροφίμων και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό για την ασφάλεια και τη διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων καθημερινά.

Η εταιρεία διαθέτει ένα άψογα οργανωμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Διατηρώντας τις αρχές μας, δευσμευόμαστε για την απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων και των αναγκών του καταναλωτή.

Φωτογραφίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να δεχθούμε και να απαντήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : +30 210 5817 657 Email: sales@spiliwti.gr