Η εταιρεία

F7bc6b9c9cb325dc8edd4b6c565ae5d1

Από το 1998 η εταιρεία ΣΠΗΛΙΩΤΗ αγνές σπιτικές γεύσεις, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και τροφοδοσίας προϊόντων ζύμης. Συνδυάζοντας τη γνώση τη πείρα και τη δημιουργικότητα δίνουμε αξία στις διατροφικές σας συνήθειες παρασκευάζοντας προϊόντα με πηγή έμπνευσης τη φύση και με σκηνικό τα φρέσκα και αρωματικά μπαχαρικά.

Οι δημιουργίες ΣΠΗΛΙΩΤΗ αγνές σπιτικές γεύσεις, γίνονται χειροποίητα με αγάπη και μεράκι για το μέγιστο αποτέλεσμα. Καινοτομία αποτελεί το Χωριάτικο φύλλο  που  κλείνει  μέσα του πλήθος γεύσεων, σχεδιασμένο  έτσι ώστε  στο τηγάνι να μην απορροφά λάδι κ να γίνεται απολαυστικά τραγανό και νόστιμο.Το φύλλο ΣΠΗΛΙΩΤΗ είναι ειδικό και για πίτες δημιουργώντας μια καταπληκτική χρυσοκόκκινη τραγανή κρούστα. Τα προϊόντα μας αποτελούν την απόλυτη διευκόλυνση για τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά και για επαγγελματίες.

Κύριος άξονας υπήρξε πάντοτε η πρωτοπορία σε ιδέες, προϊόντα και  υπηρεσίες. Η εταιρεία διαθέτει χώρο κατάλληλο για την υγιεινή των τροφίμων και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό για την ασφάλεια και την διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων καθημερινά.

Με στόχο μας να παραμένουμε πάντοτε πρωτοπόροι ,ερευνούμε καθημερινά την αγορά προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς εξελισσόμενες γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.Η εταιρεία διαθέτει ένα άψογα οργανωμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Διατηρώντας τις αρχές μας, δεσμευόμαστε για την απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων κ΄ των αναγκών του καταναλώτη.